23948sdkhjf

Viborg-entreprenør henter ny direktør i Raunstrup

Yding A/S tager hul på et generationsskifte med ansættelsen af Martin Weier Christiansen som ny administrerende direktør.

Efter 12 år i Raunstrup Byggeri, senest som divisionsdirektør, tiltræder Martin Weier Christiansen den 1. oktober som ny administrerende direktør for cirka 50 ansatte i Yding A/S.

Ansættelsen markerer starten på et generationsskifte i den midtjyske murer- og entreprenørvirksomhed, som indehaver Per Yding Sørensen selv grundlagde for 38 år siden.

- Det er vigtigt for mig, at virksomheden er sikret ind i fremtiden. Derfor tager vi nu hul på et ny kapitel, hvor jeg kan overdrage roret til Martin og stadig bidrage med min viden og erfaring, siger Per Yding Sørensen i en pressemeddelelse.

Den kommende direktør er 44 år og uddannet civilingeniør suppleret med en HD i organisation. Foruden de 12 år i Raunstrup har han erfaring fra virksomheder som Züblin, NCC og MT Højgaard med sig i bagagen.

- En af de vigtigste opgaver for Martin bliver at øge virksomhedens både top og bundlinje gennem en målrettet indsats. Det skal ske ved at udbygge de gode relationer i lokalområdet og få andel i den vækst, der også er kommet til Viborg, siger bestyrelsesformand Lars Roholt.

Læs mere om Yding A/S og direktørskiftet i Licitationen – Byggeriets Dagblad tirsdag.

Om Yding A/S

Yding A/S er etableret i 1979 af Per Yding Sørensen og har adresse på Morsøvej i Viborg, hvor virksomheden i 2013 byggede nyt domicil.

Yding A/S beskæftiger godt 50 ansatte og er en entreprenørvirksomhed med en stor andel af egenproduktion inden for jord-, kloak-, beton- og murerarbejde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094