23948sdkhjf

MT Højgaard skal opføre ”Den Blå Planet”

Entreprenøren har netop sikret sig råhus-entreprisen på byggeriet af Danmarks nye akvarium. Kontrakten har en værdi af mere end 120 mio. kroner.
Bygningsfonden Den Blå Planet og entreprenørfirmaet MT Højgaard A/S har tirsdag indgået kontrakt om byggeriet af ”Den Blå Planet” – det nye Danmarks Akvarium.

Aftalen omfatter råhus-entreprisen på det knap 10.000 m² store byggeri, og hos MT Højgaard ser man frem til at prøve kræfter med det spændende projekt, der er tegnet af arkitektfirmaet 3XN:

- Vi glæder os til at komme i gang med at opføre denne fantastisk flotte bygning, hvor der bliver stillet store krav til vores byggetekniske kunnen med de mange spændende vandmiljøer. Vi byggede i sin tid også det første Danmarks Akvarium i Charlottenlund, og vi er glade for, at vi med ”Den Blå Planet” fortsat kan være med til at give danskerne store oplevelser, siger divisionsdirektør Bjarne Jørgensen.

Fonden bag projektet har tidligere indgået kontrakt med Kaj Andersen A/S om stål- og lukningsentrepriserne samt med det australske firma Advanced Aqarium Technology om akvarieteknikken.

Byggeriet af ”Den Blå Planet” afsluttes efter planen ved årsskiftet 2012/13, og det nye akvarium skal stå helt færdigt i foråret 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157