23948sdkhjf

Internationale bud på midtjysk sygehusbyggeri

15 konsortier fra fem lande er i betragtning til første etape af det store sygehusbyggeri i Gødstrup.
Forretningsudvalget i Region Midtjylland er i fuld gang med at tage stilling til de forslag, der deltager i prækvalifikationen forud for byggeriet af det nye sygehus i Gødstrup.

15 konsortier skal skæres ned til et felt på fem eller seks, og de vil herefter blive inviteret til at komme med bud på helhedsplanen samt første etape af byggeriet:

- Med de 15 konsortier, der har budt ind, har vi alle de konsortier, vi kan forvente. Projektet har stor lokal interesse, men det har også stor international interesse, fordi der er fem-seks konsortier fra fem lande, der gerne vil være med til at rådgive og tegne. Der er også kombinationer af danske og udenlandske konsortier, siger regionsrådsformand Bent Hansen til Herning Folkeblad.

Et stærkt felt
Formanden ønsker ikke på nuværende tidspunkt at afsløre navnene på de deltagende konsortier, men han betegner samlet set ansøgerne som ” et stærkt felt ”.

Ifølge projektets tidsplan skal de 5-6 udvalgte konsortier aflevere deres forslag den 18. februar 2011, mens byggeriet ventes indledt i august 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093