23948sdkhjf

Nordjysk entreprenør skal bygge lufthavnshotel

En norsk hotelkæde skal drive et nyt hotel i Aalborg Lufthavn. Arne Andersen Vrå A/S får til opgave at stå for byggeriet.
Et konsortium af københavnske og nordjyske investorer er for øjeblikket i fuld gang med at projektere opførelsen af et nyt lufthavnshotel i Aalborg med 120 værelser og plads til 500 konferencegæster.

Hotellet skal bygges sammen med lufthavnsterminalen, og ifølge Nordjyske Medier var det oprindeligt målet at sætte byggeriet i gang til sommer.

Det ser dog ikke ud til at lykkes, men investorernes talsmand, advokat Peter Lundmark, forsikrer over for Nordjyske, at man vil gå i gang hurtigst muligt og i hvert fald inden for et år.

Han oplyser samtidig, at det bliver Arne Andersen Vrå A/S, der skal bygge hotellet, mens Care Hotels skal stå for driften. Den norske hotelkæde driver i forvejen Park Inn Copenhagen Airport i Kastrup samt Radisson SAS Hotel i Lillehammer:

- Vi har fundet branchens bedste til at drive vores hotel. Care Hotels er for tiden ved at udvide med 100 værelse i Kastrup. Det er uhørt i branchen i disse tider, siger Peter Lundmark til Nordjyske.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109