23948sdkhjf

ATP bygger boliger og hotel i Ørestad

Pensionsselskab investerer 600 mio. kroner i nybyggeri ved Royal Arena.

150 lejeboliger, et Zleep Hotel med 198 værelser, en Burger King fastfood-restaurant samt et p-hus med kapacitet til over 300 biler er på vej i Københavns Ørestad.

ATP Ejendomme investerer omkring 600 mio. kroner i et 20.000 kvadratmeter stort nybyggeri, der opføres på hjørnet af Hannemanns Allé og Ørestads Boulevard.

Grunden ligger ganske tæt på Royal Arena, shoppingcentret Field’s og Ørestads metrostation. Går alt efter planen, vil byggeriet stå færdigt i 2020.

Det er første gang, at ATP Ejendomme står bag et projekt med udlejningsboliger. Lejeboligerne vil blive administreret eksternt af DEAS.

En fantastisk mulighed
Det går stærkt i Ørestad, ikke mindst i Arenakvarteret ved Royal Arena, og administrerende direktør Peter Haaber fra Zleep Hotels har derfor store forventninger til sit nye Zleep Hotel Copenhagen Arena, som vil åbne i 2019.

- Det nye hotel i Ørestaden er en fantastisk mulighed for Zleep Hotels og en stærk tilføjelse til vores portefølje af hoteller. Vi har et stort ønske om at få yderligere kapacitet i det storkøbenhavnske marked, som længe har været inde i en sund vækst i efterspørgslen, siger han.

Området omkring det kommende hotel er spændende for hotelbranchen, fordi der løbende udvikles nye kontorbygninger, privatboliger, turistattraktioner og shoppingmuligheder. I forbindelse med hotellets reception indrettes en bar med loungefaciliteter, som Royal Arenas koncertgæster får adgang til.

Flere nye hoteller på vej
Zleep Hotels består i dag af 9 hoteller i Danmark, men det tal vil stige i de kommende år. Foruden hotellet i Ørestad har Zleep Hotels yderligere offentliggjort åbninger i Aalborg, Hillerød og nær Stockholm i 2019. ’

Med Zleep Hotel Copenhagen Arena tager hotelkæden således endnu et skridt mod målet om at drive 20 hoteller i 2020.

- Med de 198 værelser bliver Zleep Hotel Copenhagen Arena vores største hotel i kæden og bringer vores samlede antal værelser op på over 1.500 inkl. de øvrigt offentliggjorte hoteller, siger Peter Haaber.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094