23948sdkhjf

H+H-formand bekræfter Xella-henvendelse

Tilbuddet er dog ikke bindende og indeholder en lang række vilkår og betingelser.
Siden H+H International i fredags offentliggjorde, at bestyrelsen netop nu overvejer flere henvendelser fra potentielle købere af selskabet, har rygterne floreret i dagspressen.

Børsen hævdede mandag, at H+H’s tyskejede konkurrent, Xella, var blandt bejlerne, og siden oplyste Xellas kommunikationsdirektør, at selskabet havde rettet henvendelse til H+H for et par uger siden .

Den udmelding bekræftes nu af H+H’s, bestyrelsesformand, Anders C. Karlsson:

- Under henvisning til den i dagspressen omtalte interesse for køb af selskabet bekræftes det, at H+H International har modtaget en interessetilkendegivelse fra Goldman Sachs Capital Partners og PAI Partners ( Xellas ejere, red. ) om køb af selskabets aktier for DKK 67,5 pr. aktie via et af dem kontrolleret selskab, lyder det i en fondsbørsmeddelelse.

Anders C. Karlsson understreger, at tilbuddet er ikke bindende og indeholder en lang række vilkår og betingelser. Samtidig er der blot tale om én af flere henvendelser fra interesserede købere:

- H+H Internationals bestyrelse er i dialog med de potentielle købere med henblik på at undersøge disse henvendelser nærmere. Eventuelle yderligere kommentarer til markedet vil fremkomme, når H+H International finder dette rigtigt eller nødvendigt, slutter bestyrelsesformanden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11