23948sdkhjf

Fem teams skal kæmpe om midtjysk sygehus-byggeri

Region Midtjylland har nu sat navn på de konsortier, der får mulighed for at byde på opgaven som totalrådgiver for byggeriet af det nye hospital i Gødstrup.
Den 10. august blev projektkonkurrencen for valg af totalrådgivere for udarbejdelse af helhedsplan og 1. etape af byggeriet af det nye hospital i Gødstrup udbudt.

Da fristen udløb den 30. september, havde 14 danske og udenlandske konsortier søgt om at komme i betragtning til projektet.

Region Midtjylland har nu skåret feltet ned til følgende fem konsortier:
• BDP (Storbritannien) med Arup, Groupe-6 og TKT som underrådgivere.

• White Arkitekter, KHR, Dall & Lindhardtsen, EKJ, WSP Sverige og Midtconsult. Her er Arkitec, Lindgaard samt Bisgaard Landskabsarkitekter tilknyttet som underrådgivere.

• Arkitektfirmaet C.F. Møller med Cubo, Rambøll, Alectia, Lohfert & Lohfert samt Søren Jensen som underrådgivere.

• Niras med Henning Larsen Architects, Friis & Moltke, SLA, Sweco, Orbicon Leif Hansen samt Sintef Teknologi & Samfunn som underrådgivere.

• CuraVita bestående af Arkitema, NSW, Hospitalitet, Aart samt Grontmij Carl Bro. Her er Ove Arup & Partners samt Moe & Brødsgaard underrådgivere.

Alle 14 konsortier er blevet bedømt på en række forskellige punkter, som i forvejen fremgik af udbudsbekendtgørelsen. Det drejer sig om de økonomiske aktørers personlige forhold samt økonomisk, finansiel og teknisk kapacitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078