23948sdkhjf

Leverandører og arkitekter mødes i Vejle

Den 11. nov. sætter ”Arkitektens Dag” fokus på at formidle ny viden og skabe relationer mellem arkitekter og byggevareleverandører. Messen byder bl.a. på 70 faglige indlæg.
Under overskriften ”Arkitektens Dag” sætter kommunikationsbureauet IB&Co nu fokus på at styrke relationerne mellem landets arkitekter og leverandører af byggevarer.

Det sker den 11. november i Vejle, hvor der vil være mulighed for at få et indblik i de nyeste og mest innovative byggematerialer og -løsninger:

- I en travl hverdag er det svært at finde tid til at mødes og blive opdateret på den nyeste viden. Derfor er Arkitektens Dag en realitet efter ønske fra både arkitekter og byggevareleverandører om at finde en fælles platform, hvor dialogen kan styrkes, forklarer kontaktdirektør Jens-Ole Nielsen fra Ikast-virksomheden IB&Co, der er arrangør af messen.

I alt 34 leverandører er tilmeldt som udstillere, og de vil hver især holde et formiddags- og et eftermiddagsindlæg om deres nyeste produkter og løsninger.

Arrangørerne lægger også op til debat mellem brancheorganisationer og uddannelsesinstitutioner under temaet ”Dansk byggeri i en turbulent tid – er vi rustet til fremtiden?”.

Arrangementet afholdes i Torvehallerne i Vejle den 11. november klokken 9-18, og deltagelse er gratis for arkitekter. Læs mere på www.arkitektensdag2010.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094