23948sdkhjf

Typehusproducent samler sine teknikfunktioner

Eurodan-huse henter ny teknisk direktør hos entreprenørvirksomheden Graakjær

Et stigende salg af huse får nu typehusproducenten Eurodan-huse til at samle alle teknikområder i byggeprocessen fra tegnestue over planlægning til byggeledelse og service i en samlet funktion.

Til formålet har Eurodan-huse hentet 47-årige Christian Aakjær Jacobsen hos entreprenørvirksomheden Graakjær til den nyoprettede stilling som teknisk direktør. Han har flere års erfaring fra både entreprenørvirksomheder og som direktør i en tegnestue.

- Vi er vokset, og intet er farligere end, at tingene udvikler sig i den gale retning, fordi der ikke er fuld attention både på detaljen og på de store linjer. Med organisationsændringen får vi en erfaren mand i spidsen for hele byggeprocessen. Det betyder en gnidningsfri overgang mellem de enkelte faser og de forskellige fag, der er frem til det afgørende møde med kunden, hvor nøglen afleveres, siger Eurodan-huses adm. direktør Thomas Dahl i en pressemeddelelse.

Enklere kommandoveje
Han peger samtidig på, at organisationsændringen betyder forenklede kommandoveje internt og en aflastning af direktionens arbejde, så der bliver frigjort kræter til den fortsatte udvikling af Eurodan-huse.

Typehusvirksomheden øgede i seneste regnskabsår omsætningen med 37 procent til 759 mio. kroner og fik et overskud på 48,3 mio. kroner før skat.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203