23948sdkhjf

Ny multihal får plads til 3.000 tilskuere

FrederiksborgCentret udvider med C.C. Contractor som entreprenør.

Tilbage i januar blev C.C. Contractor udpeget som totalentreprenør på FrederiksborgCentrets nye 8.800 kvadratmeter store multihal, og nu er byggeriet i gang.

I foråret 2019 indvies det fleksible halbyggeri, som størrelsesmæssigt kan sammenlignes med Ballerup Superarena, Roskilde-hallerne og Brøndby-Hallen.

FrederiksborgCentret ligger på et 80.000 kvadratmeter stort areal i Hillerød og omfatter både idrætshaller, svømmehal, motionscenter, udendørs idrætsanlæg og kommunalt sundhedscenter.

Den nye hal får plads til 3.000 siddende publikummer. Kapaciteten kan øges til 4.000, når der inkluderes ståpladser til eksempelvis koncerter.

Projektet, der er designet af Årstiderne Arkitekter, Mutopia og Midtconsult, har et budget på 115 mio. kroner.

Foruden opvisningshallen skal der bygges et foyerområde på 700 kvadratmeter, toiletkerner med 55 publikumstoiletter, en VIP-lounge på 300 kvadratmeter, 9 såkaldte skybokse med udsigt over opvisningshallen, konferencerum og mødefaciliteter, sportsvandrerhjem med 10 værelser, tv-platform, styrketræningsfaciliteter samt administrationslokaler til Nordsjælland Håndbold og FrederiksborgCentret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125