23948sdkhjf

Alumeco åbner ny afdeling

Med etableringen af Alumeco Byg i Odense samler leverandøren af aluminium til byggeriet nu en stærk portefølje af byggematerialer på ét sted.
Tilbage i 2009 dannede Alumeco selskabet Metalcenter Danmark i samarbejde med KME Danmark A/S.

Alumeco-koncernen har altid været kendt som leverandør af aluminium til byggeriet, men med oprettelsen af Metalcenter Danmark blev porteføljen udvidet til også at omfatte zink, kobber og messing.

For at øge fleksibiliteten og høste synergier bliver byggekompetencerne inden for de forskellige materialer nu samlet i afdelingen Alumeco Byg, der ligesom Metalcenter Danmark får base i Odense:

- Ved at centralisere materialeporteføljen og kompetencerne i den nye byggeafdeling i Odense, opnår vi synergieffekt både internt og over for kunderne, og får mulighed for at højne serviceniveauet endnu mere end før, siger markedschef Kasper Rafn ifølge magasinet Byggeri + Arkitektur.

Han vurderer, at Alumeco med denne konstellation vil fremstå som en langt stærkere og mere fleksibel partner over for arkitekter, rådgivere og bygherrer.

Det skyldes, at alle kompetencer inden for både tag, facader og konstruktioner nu samles i samme afdeling:

- Somme tider kan et projekt ændre sig henover forløbet. Det kan være økonomiske betragtninger der spiller ind, eller man kan skifte mening rent æstetisk vedrørende valg af materialer, og så er det ideelt for både os og kunden, at projektet kan fastholdes i samme regi. Herved spares tid og andre ressourcer, ved at vi som leverandør allerede er inde i projektet og spænder så bredt inden for materialeporteføljen og den knowhow, der hører til, forklarer Kasper Rafn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094