23948sdkhjf

Tidligere IBI-medejer i spidsen for ny virksomhed

Bo Olesen, som i 2006 solgte developer-firmaet IBI til Sjælsø, har startet et nyt selskab inden for ejendomsudvikling. Med på holdet er flere tidligere IBI- og Sjælsø-folk.
Under navnet NRE Group har en ny aktør set dagens lys på markedet for ejendomsudvikling. Det oplyser dagbladet Børsen.

Bag selskabet, der har slået sig ned i IBI’s gamle hovedsæde i Ikast, står Bo Olesen, der var blandt ejerne i IBI, som tilbage i 2006 blev solgt til Sjælsø for omkring 800 mio. kroner.

Formålet med NRE Group er at udvikle butikscentre og andre retailprojekter, og selskabets adm. direktør, Stig Göte, forventer, at der i løbet af et par år vil være gennemført et ”fornuftigt” antal projekter og opbygget en ”fornuftig” pipeline:

- Vi er i alt otte hoveder i den nye organisation, og stort set alle har været med i IBI. Men vi er først ved at etablere os. I den forbindelse er det rart, at vi fra starten har fået nogle fysiske projekter at beskæftige os med, siger Stig Göte.

Han henviser her bl.a. til et blandet bolig- og retailprojekt i Trøjborg, Århus, som er overtaget fra Nordica Real Estate og ejes sammen med TK Development. Desuden er endnu et dagligvareprojekt angiveligt tæt på i Vejle.

Ifølge Stig Göte bliver NRE Groups primære fokus de såkaldte ”box-shops”, der kan rumme supermarkeder, møbelforretninger, byggemarkeder osv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.195