23948sdkhjf

Udbud af projekt på 12.100 m² må gå om

På grund af en fejl i offentliggørelsen sendes byggeriet af i alt 210 boliger i Aalborg nu i udbud for anden gang.
Boligforeningen Fjordblink er klar til at opføre 175 ungdomsboliger og 35 almene familieboliger på det tidligere godsbaneareal i Aalborg, der i de kommende år skal omdannes til campus-bydel.

Byggeriet har tidligere været sendt i EU-udbud, men på grund af en fejl i offentliggørelsen blev det oprindelige udbud annulleret.

Nu har bygherren igen sendt det cirka 12.100 m² store byggeprojekt i udbud fordelt på fem delentrepriser.

Hvis tidsplanen holder, vil selve byggearbejdet blive udført i perioden april/maj 2011 - juli/august 2012.

’Grøn’ profil med byggeri i energiklasse 1
De nye boliger placeres i tre bygninger på to byggefelter. Udover lejligheder, depotrum, kælder m.v. opføres råhus og basisinstallationer til ca. 975 m² erhverv i stueplan.

Bag projektet står KPF Arkitekter, der i samarbejde med Cowi har udviklet et byggeri med en ’grøn’ profil i energiklasse 1.

KPF Arkitekter oplyser på sin hjemmeside, at projektet har sit afsæt i den helhedsplan, som arkitektfirmaet Polyform har udarbejdet for hele det ca. 19 hektar store godsbane-område:

- Skitseforslagets arkitektoniske udtryk er et visuelt stærkt geometrisk formsprog, som lægger sig i forlængelse af den modernistiske tradition med et nutidigt udtryk, som bliver identitetsskabende og markant for byggeriet, lyder det bl.a. i beskrivelsen af byggeriet.

Beboernes udvendige fællesopholdsarealer er udlagt som grønne tagterrasser, som følger byggeriets arkitektoniske udformning og nedtrapning. Der vil være direkte adgang til terrasserne fra fælleskøkkener og opholdsarealer.

Licitation i februar 2011
Fjordblink forventer at udpege fem kandidater til hver af de fem fagentrepriser. Udbudsmaterialet ventes udsendt medio december 2010 med licitation medio februar 2011.

Fristen for at komme i betragtning til opgaverne er den 3. december 2010. Læs mere under Licitationer/udbud her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11