23948sdkhjf

Stort Rødovre-projekt får ny chef

Tidligere udviklingschef i Dansk Supermarked får ansvaret for højhusbyggeriet Rødovre Port.

Et nyt byområde med boliger til op mod 1.000 beboere er på vej ved siden af Rødovre Station på den grund, hvor Rødovre Stationscenter nedbrændte i 2013.

Rødovre Port, som projektet kaldes, er tegnet af Arkitema og udvikles af Gefion Group, som netop har ansat Pierre Klausen som ny senior projektudviklingschef til at stå i spidsen for det markante byggeri.

Pierre Klausen er 43 år og kommer fra en stilling som udviklingschef i Dansk Supermarked med ansvar for udvikling af nye dagligvarebutikker.

Han har han arbejdet med udvikling af retailejendomme hos blandt andre IBI og Sjælsø og er oprindeligt uddannet skov- og landskabsingeniør. Som chef for Rødovre Port skal blandt andet lede dialogen med Rødovre Kommune og rådgiverteamet.

Projektet ved Avedøre Havnevej udgør samlet 37.500 etagemeter, hvoraf cirka 33.000 kvadratmeter bliver boliger, fordelt på tre højhuse i henholdsvis 14, 16 og 19 etager. Henover vejen opføres en toetagers, fritsvævende bygning. Der etableres endvidere en gang- og cykelbro.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094