23948sdkhjf

Østjysk entreprenør gør plads til tredje generation

Efter 41 år overdrager Søren Rasmussen nu aktiemajoriteten i VAM A/S til sønnen Thomas Mogensen.

Fredag den 29. september 2017 har entreprenørvirksomheden VAM A/S fået ny hovedaktionær.

Det sker i forbindelse med et generationsskifte, hvor Søren Rasmussen overdrager aktiemajoriteten i firmaet til sin søn, Thomas Mogensen.

- Med Thomas som hovedaktionær sikrer vi, at VAM fortsat har fokus på den langsigtede udvikling, siger Søren Rasmussen, der fortsætter i sin rolle som projektleder i virksomheden.

VAM A/S blev grundlagt på Djursland i 1953 af Søren Rasmussens forældre, Erik og Helga Rasmussen, under navnet Vester Alling Maskinstation.

I midten af 1970’erne kom Søren Rasmussen ind som direktør, og VAM blev et anpartsselskab. Dengang var der syv ansatte. I dag er VAM et et aktieselskab med næsten 150 medarbejdere, som udfører en bred vifte af entreprenør- og anlægsopgaver under ledelse af adm. direktør Benny Kristensen i spidsen og en professionel bestyrelse.

Derfor får overdragelsen af aktiemajoriteten heller ingen synlig betydning i hverdagen. Med generationsskiftet ønsker VAM at sikre grundlaget for en fortsat positiv udvikling og kontinuitet i virksomheden.

Thomas Mogensen, der er uddannet anlægsstruktør, har igennem de seneste 27 år været ansat i familiens virksomhed, hvor han til daglig er projektleder – en rolle som han fortsætter i fremadrettet. Han overtager en virksomhed, der er kendetegnet ved en høj anciennitet og et lavt sygefravær blandt medarbejderne. I 2014 blev VAM kåret som Årets Arbejdsplads af 3F.

- Jeg har oplevet på egen krop, hvor vigtigt det er, at medarbejderne er en del af virksomhedens udvikling. Det er dét, der gør VAM til en god og anderledes arbejdsplads, siger Thomas Mogensen.

VAM kom ud af 2016 med et overskud på knap 13 mio. kroner før skat efter et år, hvor større kloakprojekter i det østjyske samt en seksårig rammeaftale om spildevandsarbejde i kommunerne Favrskov, Odder og Aarhus var med til at sikre fremgang på bundlinjen.

Læs mere om: VAM
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109