23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras og Orbicon

Niras
Peter Brun Madsen, 55 år, er ansat som chefkonsulent hos Niras i Allerød.

Peter Brun Madsen, som er uddannet akademiingeniør, har tidligere været ansat i Krüger, Carl Bro, Hørsholm Kommune og senest i Sweco.

I Sweco var Peter udlånt til Banedanmark, som fagleder for design af afvanding på banestrækningen København-Ringsted, et af Danmarkshistoriens absolut største anlægsarbejder til dato.

Ved udformning af designet og i samarbejde med de lokale myndigheder er det sikret, at anlægget af den nye bane giver neutrale eller i mange tilfælde bedre sikring mod oversvømmelser end før banens etablering.

For Niras bliver Peter nu fagleder for afvanding på infrastrukturprojekter.

Fine Mansen, 28, er ansat som bygningskonstruktør i Niras, Aarhus. Som uddannet bygningskonstruktør MAK har hun tidligere projekteret private ejendomme, udarbejdet konkurrenceforslag og dokumenter til udbudsmateriale for en mindre tegnestue. For Niras skal Fine nu skabe 3D-modeller som en del af afdelingen for Gis, Geodata og Automation i Aarhus. 

Orbicon
Bjarke Lomholt Schmidt, 35 år, er ansat som bygningskonstruktør hos Orbicon Arctic på virksomhedens kontor i Nuuk, Grønland.

Bjarke er uddannet bygningskonstruktør ved Københavns Erhvervsakademi, og kommer fra en tidligere ansættelse hos Arkitema Architects i henholdsvis København og Aarhus. Tidligere har Bjarkes arbejdsopgaver omfattet projektering og projektledelse, og han har blandt andet arbejdet med restaurering af Det Kongelige Bygningsinspektorat. I tråd med dette skal Bjarke også hos Orbicon arbejde med projektering og projektledelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14