23948sdkhjf

Fra kornlager til køkken-showroom

Multiform har netop slået dørene op for et 535 m² stort designcenter på havnen i Odense. Dermed er virksomheden nu repræsenteret i 11 danske byer.
Adressen er Sverigesgade 8, og ejendommen fra 1926 var oprindeligt et kornlager.

Men efter en gennemgribende renovering danner bygningen nu en unik og smuk ramme om individuelt designede køkkener, bade og garderober fra svenskejede Multiform:

- Egentlig havde vi kig på området omkring Rosengårdcentret, men der kom planloven i vejen, siger salgschef Leif Glintborg til Fyens Stiftstidende.

Tager tid at trække folk til
Det nye Multiform Designcenter åbnede officielt fredag i sidste uge. Multiform er den første virksomhed til at etablere forretning i havneområdet ved Østre Kaj, der er under omdannelse til en blanding af boliger og liberalt erhverv.

Indtil videre fremstår det odenseanske havneområde dog mere eller mindre blottet for alt dét, som normalt trækker handlende til, og Leif Glintborg er da også klar over, at placeringen bliver en stor udfordring:

- Vi kalkulerer med, at det tager tid at trække folk til. Men det, vi står for, og vores værdier passer fint med byggeriet, siger salgschefen, som håber, at Multiforms etablering kan være med til at trække andet liv til havnen:

- Vi kan jo ikke vide, hvordan her ser ud om fem år, slutter Leif Glintborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095