23948sdkhjf

NCC klar med 240 totalrenoverede boliger

Populære lejligheder i Espergærde ved Helsingør

NCC afleverer nu nøglerne til et totalrenoveret boligområde i Tibberupparken i Espergærde ved Helsingør til beboerne af 240 boliger.

Området og lejlighedernes facader samt nogle lejligheder har gennemgået en mærkbar renovering. Beboerne kan se frem til et bedre indeklima og et pænere område.

- Det har overrasket os, hvor stor en betydning renoveringen har haft for området, der nu er blevet langt mere eftertragtet. Det ser vi som en direkte konsekvens af, at Tibberupparken er blevet markant forbedret og at, hele området har fået et lækkert udtryk, siger Niels Engberg, projektdirektør i NCC Danmark.

Bygherre er Boligselskabet Nordkysten.

Droner giver overblik
Foruden det moderne udtryk, bygningerne har fået, er der blevet skabt bedre mulighed for at tilbringe tid uden for med 4 grønne gårdområder imellem blokkene. Der er desuden sket forbedringer i form af større altaner, nye facader, 12 nye taglejligheder og nye elevatorer.

I NCC arbejder man fokuseret på at sikre en professionel, imødekommende og sikker renovering for de beboere, der færdes og har deres hverdag tæt på byggepladsen.

- Vi har anvendt droner til at få overblik jordbundsforholdene, så vi skulle køre så lidt jord som muligt væk. Derudover brugte vi dronerne, når vi skulle tjekke, om det vi havde bygget var i orden. Det minimerede antallet af transporter, brugen af stilladser og effektiviserede processen, siger Niels Engberg.

Læs mere om: NCC
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112