23948sdkhjf

Junckers bliver FSC-certificeret

En stigende efterspørgsel på FSC-certificerede varer har nu fået Danmarks største leverandør af trægulve, Junckers Industrier A/S, til at udvide sin miljøprofil.
Kunder og markeder stiller i stigende grad krav til bæredygtighed i relation til valg af leverandører, og det har Junckers nu besluttet at efterkomme:

- Det er en rigtig holdning, og vi som producent skal selvfølgelig bidrage til at gøre dette valg muligt, siger salgs- og marketingdirektør, Michael Skovbo Bühlmann.

Koncernen vil som udgangspunkt levere FSC-certificerede parketgulve af bøg, eg, ask og ahorn til det private såvel som det kommercielle marked, og Michael Bühlmann vurderer, at initiativet vil styrke Junckers i arbejdet på at skabe en bæredygtig profil.

Medlem af FSC Danmark
Samtidig med certificeringen er Junckers også blevet medlem af FSC Danmark – det danske sekretariat, der arbejder for at øge kendskabet til FSC-certificeret træ:

- Vi tror på, at et samarbejde med FSC Danmark vil være gavnligt for begge parter og vil medvirke til, at der kommer handling bag ved ordene om god etik og moral i offentlige og private byggerier. Derudover håber vi på, at det øger kendskabet til FSC, så vi sammen kan medvirke til, at standarden udbredes, siger Jette Clausen, der er Group Support Manager ved Junckers.

Loa Dalgaard Worm, sekretariatsleder ved FSC Danmark, ser frem til samarbejdet og glæder sig over, at endnu en stor virksomhed har valgt at satse bæredygtigt:

- Det er naturligvis et meget positivt skridt i den rigtige retning, at Junckers, som er en af de helt store gulvleverandører til store virksomheder og sportsarenaer, vælger at gå foran, og også gør det muligt for forbrugerne at vælge FSC-certificerede trægulve, siger hun.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078