23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Damixa, MT Højgaard, Zurface, Lasse Larsen Huse A/S og Silvan

Damixa
Simon Klitvang Mehlsen, 46 år, er netop startet som eksportchef for det danske armatur-brand Damixa, der er en del af den internationale FM Mattsson Mora Group. Her skal han være med til at vækste og booste salget af de dansk designede vandhaner og termostater på udenlandske markeder - i både Europa, Mellemøsten og Asien.Simon K. Mehlsen kommer fra en stilling som Chief Commercial Officer hos Johs. Tandrup, ligesom den tyske armaturproducent Grohe også har nydt godt af Simons ekspertise. 

MT Højgaard
Thomas Hejnfelt, civilingeniør, er ansat som designdirektør hos MT Højgaard. Han kommer fra en rolle som områdechef hos NCC, og har i en årrække deltaget aktivt i den digitale udvikling af byggebranchen i Danmark.

I MT Højgaard skal Thomas Hejnfelt arbejde med at integrere digitale processer og værktøjer i klassisk ingeniørrådgivning på en række store projekter. Udover NCC har han også arbejdet hos Grontmij og SWECO, og han har årelang erfaring i linje- og personaleledelse samt projektledelse med fokus på nye arbejdsformer.

Zurface
Michael Blem Christophersen, 31 år, er ansat som kommunikations- og marketingsmedarbejder i Zurface A/S, leverandør og producent af naturstensløsninger. Michael Blem Christophersen er uddannet cand.mag.comm. og skal varetage den interne og eksterne kommunikation.

Læs også: 12.400 kvm sømandsskole afventer bud fra tre entreprenører


Lasse Larsen Huse A/S
Pierre Legarth, iværksætter, er ny administrerende direktør i Lasse Larsen Huse A/S, hvor han forlader posten som bestyrelsesformand. Allan Børsting Laursen har forladt direktion og bestyrelse for selskabet, mens Camilla Schou Legarth overtager formandsposten for bestyrelsen (kilde: CVR). 
Lasse Larsen Huse A/S producerer typehuse.

Silvan
Jesper Lien, civilingeniør, er ny bestyrelsesformand hos Silvan A/S er Jesper Lien, mens nu tidligere formand Nils Holger Haase fortsætter i bestyrelsen (kilde: CVR).

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.14