23948sdkhjf

Ejendomsfirma vil tilbyde kontorhoteller

Et samarbejde med virksomheden FirstClients skal styrke udnyttelsen af Jeudans ejendomme. Den første bygning er allerede klar, og de næste er under planlægning.
En stigende efterspørgsel på midlertidige lokaler får nu Jeudan til at udvide paletten af tilbud til sine erhvervskunder.

Via et samarbejde med FirstClients vil virksomheden tilbyde kontorhoteller og -service i udvalgte ejendomme i københavnsområdet:

- Jeudan har et stigende antal henvendelser fra kunder, som ønsker mindre eller midlertidige lokaler eller som har behov for gradvis at kunne øge sit areal eller antallet af kontorer. For nogle af disse kunder kan etablering i et kontorhotel være et attraktivt alternativ til etablering af længerevarende sædvanlige lejekontrakter, siger adm. direktør Per W. Hallgren.

Udbygges i takt med efterspørgslen
FirstClients er en international udbyder af kontorhoteller med hovedkontor i København. Virksomheden tilbyder servicerede kontorlokaler og mødefaciliteter i attraktivt beliggende kontorhoteller i København, Budapest, Prag og Warszawa.

Aftalen gælder i første omgang Jeudans ejendom på Herstedøstervej 27-29 i Albertslund, men parterne er enige om at udbygge samarbejdet i takt med efterspørgslen. De næste ejendomme i det centrale København er således allerede udpeget, og planlægning af indretningen er i gang.

Som led i samarbejdet bliver Jeudan ansvarlig for at stille lokalerne til rådighed samt forestå indretning og den løbende drift af ejendommene. FirstClients kommer til at stå for salg, kundekontakt og drift af den daglige kontorservice.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094