23948sdkhjf

Alumeco firedobler overskuddet

Leverandøren af aluminium til bl.a. byggeriet kan - trods et fald i omsætningen - glæde sig over markant fremgang på bundlinjen i regnskabsåret 2009/10.
Krisen er endnu ikke et overstået kapitel, og det kunne aflæses på Alumecos omsætning i det forgangne regnskabsår.

I 2009/10 blev det således til en nettoomsætning på 1,310 mia. kroner, hvilket er 152 mio. kroner lavere end året før.

Til gengæld er der i året løb strammet gevaldigt op på indtjeningen, og overskuddet før skat er på den konto øget med hele 71,1 mio. kroner til 91,4 mio. kroner.

Fortsat store udfordringer
- Grundlæggende er der fortsat store udfordringer på markederne, og det var således først i foråret 2010, at efterspørgslen rettede sig blot en smule. Vores virksomheder i Tyskland og Sverige har dog rettet sig noget bedre end resten af gruppen, skriver Alumeco i sin ledelsesberetning.

Rent råvaremæssigt har der været tale om et omtumlet år. Metalleverandørerne har haft svært ved at tilpasse sig den stigende efterspørgsel ovenpå et efterår 2009 med priser i frit fald. For slutkunderne har det betydet længere leveringstider:

- Umiddelbart synes dette at være en ønskværdig situation for en servicepartner som Alumeco, idet hastige forandringer er med til at give en grossistvirksomhed sin berettigelse, og grundlæggende er vi da også tilfredse med den forøgede aktivitet, lyder det fra Alumeco, som understreger, at man i fremtiden vil ønsker at være bedre rustet til uro i markedet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08