23948sdkhjf

Aarhus-tegnestue får norsk ejer

Norconsult køber Skovhus Arkitekter for at levere ’hele pakken’ inden for bolig- og retailprojekter.

Efterspørgslen på helhedsorienteret rådgivning er stigende, og det forsøger Norconsult nu at imødekomme med købet af Skovhus Arkitekter.

Den aarhusianske tegnestue beskæftiger 17 medarbejdere, og med overtagelsen vokser Norconsult til 130 rådgivere inden for byggeri i Danmark.

- Med opkøbet af Skovhus Arkitekter vil Norconsult kunne levere en endnu stærkere og større bredde af helhedsorienterede ydelser, især inden for boligudvikling og retail. Vi får nu muligheden for på dette område at tilbyde ’one point of contact’, forklarer administrerende direktør Thomas Bolding Rasmussen i en pressemeddelelse.

De to virksomheder kender hinanden i forvejen gennem fælles projekter og Kim Skovhus, indehaver af Skovhus Arkitekter ser spændende perspektiver i at indtræde i Norconsult-koncernen:

- Vi vil være i stand til at kunne levere en bredere og endnu bedre ydelse til vores kunder i fremtiden og dermed også på denne måde styrke vores kunders udvikling. For vores medarbejdere vil det at være en del af Norconsult betyde, at de nu får mulighed for at samarbejde med nye kolleger og får en spændende arbejdsplads i rivende udvikling, siger han.

Norconsult A/S er 100 procent ejet af den norske rådgivningskoncern Norconsult AS, der beskæftiger cirka 3.300 medarbejdere. Det danske selskab har hovedkontor i Herlev samt afdelinger i Kalundborg, Aarhus og Viborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093