23948sdkhjf

Nedrivning igangsætter boligprojekt i Aarhus

Erhvervslejemål bliver til 115 ungdomsboliger på Katrinebjerg.

Boligkontoret Århus valgte i sidste uge Dansk Boligbyg som totalentreprenør på byggeriet af 131 almene familie- og ungdomsboliger på den såkaldte Hambro-grund i det nye Katrinebjerg-kvarter i Aarhus N.

Det er ikke det eneste byggeri, som den almene boligorganisation skal opføre på Katrinebjerg i de kommende år.

Mandag formiddag klokken 10 tager Boligkontoret Århus nemlig hul på nedrivningen af to boliger og seks erhvervslejemål på hjørnet af Paludan Müllers Vej/Finlandsgade og Jens Baggesens Vej. Her skal der i stedet opføres 115 DGNB-certificerede ungdomsboliger.

- Det kommende byggeri skal sikre et levende ungdomsmiljø, der understøtter fællesskab og samvær. Vi kan endnu ikke afsløre, hvordan det kommer til at se ud, men vi tør godt love, at det bliver et unikt byggeri med en markant arkitektur og med fokus på bæredygtighed og bymæssighed, siger Erik Frehr, der er bygge- og innovationschef hos Boligkontoret Århus.

Selve byggeriet begynder efter planen i marts 2018, og de nye ungdomsboliger forventes klar til indflytning i december 2019. Tre teams ledet af henholdsvis NCC, JCN Bolig og K.G. Hansen & Sønner er prækvalificerede til totalentreprisen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078