23948sdkhjf

Renovering sætter konferencecenter i nyt lys

Et avanceret lyssystem er en del af den fem millioner kroner dyre ombygning af Vingsted Hotel & Konferencecenter

I forbindelse med en renovering i millionklassen har Vingsted Hotel & Konferencecenter ved Vejle fået ny lyssætning. Det er et avanceret ét af slagsen.

- Tidligere havde vi standardbelysning. Det eneste, man kunne for at regulere på lyset, var at skrue op eller ned for hele salen. Hvis man skulle bruge andet lys – eksempelvis i farver – blev man nødt til at leje lamper og lysfolk ude i byen, fortæller Brian Runge, salgs- og marketingchef hos Vingsted Hotel & Konferencecenter, i en pressemeddelelse.

AV-virksomheden Informationsteknik har lavet lyssystemet, der består af en 4 x 40 meter rig-konstruktion, der kan højdereguleres. Derudover kan belysningen forprogrammeres til farveskift og intensitet.

- Hele lys-setuppet kan hæves og sænkes, og det giver mulighed for både at skabe en mere intim stemning med dæmpet zoneinddelt belysning og sænkede lamper, og omvendt en mere åben og storslået fornemmelse ved at tænde alle lamperne og hæve dem helt op til loftet. Efter denne renovering vil jeg vurdere, at Vingsted Hotel & Konferencecenter er med længst fremme, når det kommer til lysteknologi i konferencehaller, udtaler direktør i Informationsteknik, Jens Thulstrup.

Ombygnignen af de to haller hos Vingsted Hotel & Konferencecenter har kostet omkring fem millioner kroner.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096