23948sdkhjf

Boligforening foran stor renoveringsopgave

I Brønshøj skal fire boligblokke i kvarteret ”Kagshusene” renoveres for omkring 135 mio. kroner. Opgaven er udpeget som demonstrationsprojekt af Landsbyggefonden.
”Kagshusene” er opført i 1950’erne og består i alt af 254 lejligheder fordelt på ni blokke.

Boligkvarteret gennemgår i disse år en større modernisering, og bygherren PAB har netop udbudt 2. etape af renoveringen i hovedentreprise.

Helhedsplanen bag det omfattende renoveringsarbejde rummer bl.a. lejlighedsforbedringer, udskiftning af bygningsdele og installationer, etablering af elevatorer, påbygning af tagboliger samt delvis påbygning af karnaptårne.

Strækker sig over tre år
Projektets 2. etape omfatter istandsættelse af fire boligblokke med tilhørende friarealer. Endvidere skal et parkeringsanlæg renoveres, ligesom der skal etableres nye beboerfaciliteter i nedlagte butikslejemål.

Arbejdet ventes indledt den 1. juni 2011, og hvis tidsplanen holder, vil projektet være færdiggjort i juni 2013.

2. etape har en anslået værdi af 135 mio. kroner ekskl. moms, og projektet har status af demonstrationsprojekt under Landsbyggefonden.

PAB forventer at afholde licitation med deltagelse af fem aktører, og fristen for at komme i betragtning til opgaven er den 4. januar 2011.

Læs mere under Licitationer/udbud her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095