23948sdkhjf

Pihl vinder entreprise på ”Den Blå Planet”

Valget af entreprenører til byggeriet af Danmarks nye akvarium i Tårnby er nu ved at være på plads.
I juni 2008 vandt 3XN arkitektkonkurrencen om byggeriet af det nye Danmarks Akvarium, og siden februar i år har Bygningsfonden Den Blå Planet løbende offentliggjort vinderne af byggeriets entrepriser.

Nu er endnu en entreprenør føjet til listen; nemlig E. Pihl & Søn, som skal stå for apteringen af det næsten 10.000 m² store byggeri.

Stolte over at være med
Ved licitationen forleden afgav Pihl således det økonomisk mest fordelagtige tilbud på entreprisen, der har en værdi af mere end 20 mio. kroner eksklusiv moms:

- Vi glæder os meget til at gå i gang med opgaven med at etablere denne spændende og meget flotte bygning. Det er et visionært, fremtidssikret projekt, som vil være krævende for vores dygtige medarbejdere, men som jeg også er sikker på, at de vil være stolte over at være med til at bygge, siger divisionschef Jan Mahler.

Apteringsarbejderne vil blive påbegyndt i foråret 2011 og afsluttes i efteråret 2012. "Den Blå Planet" forventes at stå færdig ved årsskiftet 2012/13 med indvielse i foråret 2013.

Udover E. Pihl & Søn omfatter feltet af entreprenører MT Højgaard A/S, der står for råhus, jord- og anlægsarbejder og byggeplads, Kai Andersen A/S, der har fået tag- og facadeentreprisen samt australske Advanced Aquarium Technologies, der skal installere akvarie-teknikken.

Anlægsbudgettet for ”Den Blå Planet” er 630 mio. kroner i 2006-priser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094