23948sdkhjf

Skive-firma får stor ordre i København

Tilgangen af ordrer på montering og servicering af vinduer er støt stigende hos glarmesterfirmaet RC Glas og Ramme i Skive.

Senest har virksomheden fået till opgave at udskifte de gamle vinduer og montere 680 nye energivinduer hos Andelsboligforeningen Hulgården på Bellahøj i København.

- Den store ordre har vi fået gennem Energitømreren i Rødovre og Outrup Vinduer og Døre på Mors, og vinduerne forventer vi at have skiftet, inden frosten sætter ind, siger indehaver René Christensen.

Den store ordre på Bellahøj tegner et godt billede af den vækst, RC Glas og Ramme oplever på Sjælland lige nu.

- Lige nu har vi fire-fem montører ansat på fuld tid med base på Sjælland, og med en stigende efterspørgsel på vores specialer med montering, service og vedligehold af vinduer forventer vi både øget vækst og flere ansatte til næste år, siger René Christensen.

Inden for service og vedligehold har RC Glas og Ramme aftaler med førende danske vinduesfabrikanter, og virksomheden har netop føjet Outrup Vinduer og Døre til listen.

- Aftalen indebærer, at vi skal stå for al service og vedligehold over hele landet, oplyser René Christensen, som i dag beskæftiger 14 ansatte.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078