23948sdkhjf

MT Højgaard skal bygge for Agro Food Park

Entreprenøren har sammen med Kjaer & Richter, Bascon og landskabsarkitekt Preben Skaarup vundet konkurrencen om et nyt innovationshus på 5.600 m² i Skejby.
Tilbage i juli fik fire konsortier mulighed for at byde på opførelsen af Agro Food Parks nye innovationshus, der skal stå færdigt i slutningen af 2011.

Konkurrencen er nu afsluttet, og opgaven er gået til entreprenørfirmaet MT Højgaard, der har udarbejdet vinderforslaget i samarbejde med arkitekterne Kjaer & Richter, ingeniørfirmaet Bascon og landskabsarkitekt Preben Skaarup:

- Vinderprojektet imødekommer på bedste vis de mange og specifikke krav, som vi har til det nye hus i forhold til blandt andet funktionalitet, arkitektonisk udformning, energiforbrug og muligheder for udbygning, siger Innovation Manager Bjarne Langdahl ifølge Agro Food Parks hjemmeside.

Platform for fødevareudvikling
Formålet med byggeriet er at samle virksomheder med fokus på udvikling inden for landbrug og fødevarer. Det skal være med til at skabe en innovativ erhvervsklynge, der kan gøre Agro Food Park til et kraftcenter for fødevarer og innovation.

Det nye hus bliver arbejdssted for 120 medarbejdere fra virksomhederne ISIS A/S, Agro Business Park, TINE Ingredients SA, Delta A/S, International Starch A/S, GLS-A, Landbrug & Fødevarer, Mælkeudvalget samt Agro Food Parks sekretariat.

Bygningen, der udgør 1. etape af en fortløbende udbygningsplan for Agro Food Park, rummer desuden et projektcenter, der skal støtte tværfagligt projektarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125