23948sdkhjf

STB Byg og Varmings Tegnestue skal renovere ferieby

Folkeferie.dk har netop udpeget vinderen af konkurrencen om at fremtidssikre Helsingør Ferieby, der består af 41 feriehuse og en fællesbygning.
FolkeFerie.dk udskrev i august måned en konkurrence om renovering af Helsingør Ferieby , som er opført i 1959.

Fire teams blev inviteret til at komme med bud på opgaven, og FolkeFerie.dk har nu udpeget STB Byg og Varmings Tegnestue som vinder af konkurrencen.

Selve byggeriet påbegyndes i slutningen af november, og renoveringen vil løbe henover vinteren, således at byggeriet kan afleveres til bygherren i starten af maj 2011.

Føres op til nutidig standard
Et enkelt hus vil blive ført tilbage til sit oprindelige udseende for at give gæsterne mulighed for at se, hvordan et feriehus var indrettet i slutningen af halvtredserne.

De øvrige 40 huse bliver alle ført op til nutidig standard. Ligeledes vil fælleshuset blive sat i stand, så det indeholder nutidige køkken- og fællesfaciliteter.

Projektet har et budget på 26 mio. kroner og realiseres med støtte fra Realdania og A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal.

Det primære formål med renoveringen er at sikre gode ferieoplevelser til familier med børn, der har brug for et pusterum fra hverdagen, og som af en eller anden grund ikke selv er i stand til at opnå dette. Feriebyen skal herudover anvendes til andre oplevelsesorienterede aktiviteter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.221