23948sdkhjf

To dage med masser af grønne gaver til byggeriet

Over 170 udstillere og 130 talere er samlet til den syvende udgave af Building Green København, som åbnede onsdag morgen.

- Man kan godt sige, at det her er byggeriets juleaften, og der er ekstra mange grønne gaver under træet i år, sagde Rasmus Rune Nielsen, partner i rådgivningsvirksomheden Andel, da han i rollen som konferencier var den første til at indtage scenen under Building Green 2017 i Forum København.

De mange grønne gaver uddeles gavmildt i løbet af de næste to dage af over 170 udstillere, 130 talere og en stribe af byggeriets mange organisationer, der afholder workshops, debatter og seminarer med bæredygtighed som det gennemgående tema.

Ny inspiration og indsigt
Årets åbningstaler, stadsarkitekt Tina Saaby fra Københavns Kommune, havde glædet sig til at tage del i festlighederne:

- Building Green er noget helt særligt, fordi det er her, byggebranchen mødes for at få ny inspiration og indsigt, der rækker længere end den viden, vi her især besidder, sagde stadsarkitekten, der opfordrede de besøgende til at stille spørgsmål frem for at give svar:

- Jeg håber, at I vil forsøge at se de bæredygtige løsninger i de sammenhænge, som de skal indgå i, at I bliver nysgerrige på de stande, som I ikke plejer at besøge, og at I stiller spørgsmål til et endnu større netværk, end det I kom med, sagde Tina Saaby.

Arrangørerne forventer, at mindst 6.000 besøgende vil lægge vejen forbi årets Building Green, der er åben onsdag og torsdag.

Se mere om messen Artiklen er en del af temaet Building Green København 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094