23948sdkhjf

Viby Andelsboligforening bygger 60 nye familieboliger

Årstiderne Arkitekter og Grontmij Carl-Bro står bag et nyt boligprojekt i Stavrup ved Århus. Bygge- og anlægsarbejdet er netop sendt i udbud.
Bebyggelsen er 2. etape af en større bebyggelse, og grundlaget for udbuddet er et projektforslag som er udarbejdet af Årstiderne Arkitekter og Grontmij Carl-Bro.

Projektet omfatter 60 almene familieboliger fordelt på ca. 5.797 m²; heraf 3.937 m² i to plan og 1.860 m² i et plan.

Dertil kommer 60 depotskure á ca. 5 m², vejarealer på ca. 1.280 m² samt belægningsarealer på ca. 2.300 m².

Rækkehuse med lavenergi
Viby Andelsboligforening oplyser, at bebyggelsen skal opføres som rækkehuse med lodrette lejlighedsskel. Boligerne skal kunne leve op til bestemmelserne i lavenergiklasse 2015/2020.

Om kravene til byggeriet fremhæves det endvidere, at råhuset skal udføres i betonelementer med udvendig isolering og pudsede facader, mens tagbeklædningen skal udføres med udvendig isolering og tagpapdækning.

Vinduer og udvendige døre leveres som træ/alu, mens de indvendige trapper leveres som trætrapper med trin hårdttræ.

Det er desuden et krav, at den kommende totalentreprenør medtager bygherrens arkitekt- og ingeniørrådgivere i udarbejdelsen af forprojekt/myndighedsprojekt samt hovedprojekt.

I alt syv aktører vil få mulighed for at byde på entreprisen, og fristen for at komme i betragtning er den 22. december 2010. Læs mere under Licitationer/udbud her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112