23948sdkhjf

Store forventninger til Danmark største Bauhaus

En ny drive-in afdeling skal tiltrække flere erhvervskunder, når udvidet Bauhaus Aalborg åbner i efteråret 2011. Udsigten til øget omsætning skaber behov for ekstra personale.
Bauhaus slog for første gang dørene op i Aalborg i efteråret 1989, men det i dag cirka 7.500 m² store varehus er nu blevet for lille til et konstant voksende sortiment.

Efter ombygningen vil varehuset være udvidet til 20.000 m², hvilket gør huset til Danmarks største Bauhaus:

- Derfor kan kunderne også se frem til et markant større udvalg på hylderne. For eksempel vil vi have plads til at udstille 90 forskellige bademiljøer frem for de 40, vi har i dag, fortæller varehuschef Carsten Mørch.

Ny drive-in skal tiltrække erhvervskunder
Ud over et betydeligt større varesortiment kommer en del af de mange nye kvadratmeter til at huse en helt ny drive in-afdeling.

Her kan både private og professionelle kunder køre bilen indenfor og læsse varerne direkte i traileren, inden de kører til kassen:

- Konceptet gør det meget nemmere og hurtigere for kunderne at handle store og lidt grovere ting som eksempelvis træ, sække med cement og gipsplader. Varerne er bare større, og derfor er indkøbsvognen skiftet ud med bil og trailer, forklarer Carsten Mørch.

Drive in-afdelingen er for alle kunder, men varehuschefen forventer, at et stort udvalg af træ og andre byggematerialer kombineret med hurtig og effektiv ekspedition vil tiltrække flere erhvervskunder som tømrer- og murermestre.

Ekstra omsætning og personale
I forbindelse med udvidelsen bliver parkerings- og udkørselsforholdene for varehusets kunder også forbedret.

Alt i alt har varehuschefen store forventninger til det ombyggede Bauhaus, og han frygter ikke, at kunderne handler mindre på grund af krisen:

- Indtil videre har vi ikke mærket krisen, og det er en af grundene til, at vi kan udvide så massivt. Med et endnu større udbud og bedre forhold for kunderne, forventer vi at tiltrække flere kunder og dermed øge vores omsætning væsentligt. Derfor vil vi også ansætte en hel del ekstra personale i den kommende tid, siger Carsten Mørch.

Udvidelsen af Bauhaus Aalborg forventes at være afsluttet i efteråret 2011. I byggeperioden vil varehuset forsøge at begrænse generne for kunderne mest muligt. Derfor vil de nybyggede og renoverede afdelinger blive åbnet i takt med, at de er færdige. Bauhaus forventer, at drive in-afdelingen og et nyt havecenter står klar som noget af det første.

Læs mere om Bauhaus-udvidelsen i artiklen " Jakobsen & Blindkilde vinder stort Bauhaus-byggeri "
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094