23948sdkhjf

Isoleringsfirma står nu på egne ben

Det er nye tider hos CBI Danmark. Virksomheden har fået ny ejerstruktur og en flytning til nye lokaler i Vildbjerg betyder, at man nu selv kan uddanne sine isolatører.
Isoleringsvirksomheden CBI Danmark A/S blev oprindelig etableret i 2007 som et udviklingsprojekt, finansieret af den midtjyske iværksætter Knud Troelsen og investeringsselskabet Innovation MidtVest.

Virksomheden lancerede i foråret 2009 det papirbaserede isoleringsgranulat, CBI/Isocell, og siden er det gået stærkt.

Så stærkt, at CBI Danmark A/S i dag er fløjet fra sin trygge rede og har kappet trådene til de oprindelige investorer.

Nu står man på egne ben med en fifty-fifty baseret ejerstruktur, bestående af Henrik Morris Clausen, som er bestyrelsesformand, og virksomhedens direktør, Per Kragelund Thomsen, der lige siden opstarten har haft det daglige ansvar for selskabets drift.

Showroom og uddannelsesfaciliteter
CBI Danmark A/S flyttede i foråret virksomheden fra Hammerum til nye lokaliteter i Vildbjerg.

Her er indrettet salgs- og administrationslokaler samt et showroom, hvor interesserede kan se, hvordan CBI/Isocell ser ud og benyttes:

- I Vildbjerg har vi også fået mulighed for at indrette vores egne uddannelsesfaciliteter, og i løbet af kort tid starter vi vores egen isolatøruddannelse op, således at vi selv kan autorisere vores pt. ca. 80 isolatører i brugen af CBI/Isocell-isoleringen, fortæller Per Kragelund Thomsen.

Samtidig med flytningen udvidede CBI Danmark A/S også på lager- og logistikområdet. Det betyder, at man nu kan servicere de mange isolatører med dag-til-dag levering fra lagre i hhv. Ikast og Hedehusene på Sjælland:

- Det giver forsyningssikkerhed og er en service, som vores forhandlere sætter stor pris på, fortsætter Per Thomsen.

Andre produkter på hylderne
Udover papirisoleringen forhandler CBI Danmark også bl.a. indblæsningsmaskiner og andet isolationstilbehør.

Produktsortimentet er netop blevet udvidet med det såkaldte wet-spray, som er en afart af CBI/Isocell-produktet. Wet-spray er specielt velegnet til uisolerede krybeklædre, industrihaller med stålkonstruktion og skunkvægge, samt som lydisolering af bl.a. parkeringskældre og lydstudier.

Det fungerer på den måde, at der kommer vand og lim under højt tryk ud af et specielt mundstykke, som samtidig blander papiruld vand og lim i de rette forhold. Det vil i praksis sige man bare limer granulatet op på den ønskede flade:

- Det er et langtidsholdbart isoleringsmateriale, hvor vi blot udnytter den celloluselim, der er i træfibrene. Vi forventer os rigtig meget af denne metode i fremtiden, slutter CBI-direktøren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078