23948sdkhjf

København rykker tættere på multiarena

Siden foråret har Realdania, By & Havn og undersøgt mulighederne for at opføre en multiarena i København. Arbejdet går nu ind i en ny fase.
Københavns Kommune har gennem længere tid ønsket at få en multiarena af international standard, som kan rumme musik, kultur og sport af høj international kvalitet.

Visionen er at styrke kulturlivet, bylivet og den økonomiske udvikling ved at opføre en arena, der indeholder alle de faciliteter, som forventes af en moderne arena.

Arenaen skal medvirke til at styrke Københavns internationale profil og bringe København tættere på verden. Den skal samtidig understøtte bylivet og tiltrække endnu flere internationale investeringer til Ørestad.

Samarbejde med engelske eksperter
Den foreløbige forretningsplan for projektet konkluderer, at der vil være et marked for en multiarena i hovedstaden, og Københavns Kommune, By & Havn og Realdania har derfor valgt at gå videre med undersøgelserne.

Forretningsplanen udføres i samarbejde med det engelske firma Davis Langdon, der er blandt verdens førende på området, og næste fase bliver at teste forskellige forretningsmodeller i markedet for underholdning og sport.

Resultatet af de videre undersøgelser forventes at foreligge omkring sommeren 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.204