23948sdkhjf

NCC skal bygge nyt domicil til revisionsgigant

EY flytter i slutningen af 2019 i nye lokaler på Frederiksberg. NCC udvikler og opfører byggeriet, der går efter DGNB Guld.

I løbet af de næste to år bygger NCC et 8.000 kvadratmeter stort kontorbyggeri ved Flintholm på Frederiksberg, som bliver nyt hovedkontor for revionskoncernen EY i Danmark.

- Vi har over en årrække været med til at udvikle området, blandt andet med opførelsen af Flintholm Company House I, der huser en række virksomheder. Vi er glade for, at vi nu kan sætte prikken over i’et med et nyt, flot og funktionelt hovedkontor til EY, siger Ole Faurby, adm. direktør i NCC Property Development, der udvikler det nye kontorhus med Vilhelm Lauritzen som arkitekt.

EY har i dag hovedkontor på nabogrunden i et 55.000 kvadratmeter stort kontorbyggeri, som også huser AIG og Eniro. EY solgte ejendommen til Bygningsstyrelsen i juli måned med henblik på at finde et nyt domicil.

- Vi er meget tilfredse med, at vi nu bliver på Frederiksberg – en for os rigtig god beliggenhed tæt på Copenhagen Business School, tæt på byen og med gode transportmuligheder, blandt andet til og fra Flintholm Station, siger administrerende direktør i EY, Jesper Koefoed.

NCC oplyser, at den nye ejendom skal certificeres efter DGNB-standard, og målet er at opnå karakteren Guld.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125