23948sdkhjf

Albertslund Centrum vokser med boliger og butikker

Citycon, TK Development og Årstiderne Arkitekter er på vej med en udvidelse af butikscentret.

En udvidelse fra 18.500 til 26.000 kvadratmeter er på tegnebrættet i butikscentret Albertslund Centrum, hvor ejeren Citycon vil have plads til nye mode- og dagligvarebutikker og samtidig bygge 170 boliger til studerende og ældre.

- København vokser, og vi ser et enormt potentiale i at udvide og opgradere Albertslund Centrum, så det bliver et indkøbscenter med mange forskellige tilbud af høj kvalitet til lokalmiljøet, siger Jacob Bannor, Commercial Manager hos Citycon, i en pressemeddelelse.

En vigtig del af udvidelsen er at skabe en bedre synlighed for centret ved at gøre det mere åbent, forbedre sammenhængen med områdets kulturelle tilbud og gøre centret mere tilgængeligt ved at forbedre forbindelserne på tværs af området.

På rådhuset mærker borgmester Steen Christiansen en stigende interesse fra investorer, og han ser positivt på en kommende udvidelse af Albertslund Centrum.

- Det er bare vigtigt for byen at have et centrum med et ambitiøst udvalg af detailbutikker, boliger og nye funktioner. Det kan være med til at skabe en bymidte, der får betydning for endnu flere, også i oplandet til Albertslund, siger Steen Christiansen.

Udvidelsen, der planlægges i samarbejde med Årstiderne Arkitekter og TK Development, forventes at kunne gå i gang i slutningen af 2018. En ny lokalplan skal godkendes og træde i kraft, før Citycon kan træffe den endelige investeringsbeslutning og starte projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094