23948sdkhjf

Boligejendom ApS bygger 56 boliger i Furesø

Med respekt for arkitektur og bevaringsprincipper indleder Boligejendom ApS nu udbygningen af Østre Kvarter i Laanshøj. Dermed går udviklingen af området ind i en ny fase.
I december går Boligejendom ApS i gang med at opføre 56 boliger i Østre Kvarter, og virksomheden forventer, at de sidste boliger vil være klar til indflytning i sommeren 2012.

Furesø Kommune har tilladt, at de nuværende bygninger fjernes under forudsætning af, at det nye byggeri får en kvalitet og arkitektur, der lever op til lokalplanens bevaringsprincipper og opfylder kommunens skærpede energikrav:

- Vi er yderst tilfredse med kvaliteten og karakteren af byggeriet. Det falder naturligt ind i den helt særlige atmosfære, der hersker i området, og det lever op til vores krav om, at udbygningen af Laanshøj skal ske med størst mulig hensyn til naturen og omgivelserne, siger formanden for Planudvalget i Furesø Kommune, John Ingemann Allentoft.

Bygherren oplyser, at bygningerne i materialekarakter vil fremtræde i stil med bygningerne i den centrale del af Laanshøj. Samtidig tilføjes arkitektoniske detaljer, som er gået tabt i tidligere renoveringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093