23948sdkhjf

Bonava køber grund i Høje Taastrup: 120 nye boliger på vej

På Spotorno Allé i Høje Taastrup er et nyt projekt med cirka 120 lejligheder på tegnebrættet.

Bonava har købt grunden for 30 mio. kroner af Danske Bank.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at få en aftale på plads med Bonava og ser frem til Bonavas udvikling af området i Høje Taastrup, hvor vi også selv har ca. 2.000 arbejdspladser, siger Anders Vibe Andreasen, der er advokat og senior portfolio manager i Danske Bank Real Estate.

Bonava samarbejder med Juul Frost Arkitekter om projektet, og det forventes, at byggeriet kan gå i gang i tredje kvartal 2018.

Der bliver tale om 120 private udlejeboligprojekt, og ifølge administrerende direktør Torben Modvig kommer investormarkedet til at spille en vigtig rolle i Bonavas vækststrategi for de kommende år:

- I Danmark bor over 40% af befolkningen til leje, og andelen er stigende. Det er primært den yngre del af befolkningen, der bor i lejebolig, og flere og flere ser det som et relevant alternativ til at eje sin egen bolig. Mange investorer har fået øjnene op for det stabile, danske boligmarked, og den efterspørgsel vil Bonava gerne være med til at møde, siger Torben Modvig i en pressemeddelelse.

I 2016 solgte Bonava sin første udlejningsejendom, og ansættelsen af Claus Skytte som regionschef i sommer er et signal om, at Bonava ønsker at øge sine aktiviteter på investormarkedet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094