23948sdkhjf

Sjælsø sælger stort Stockholm-projekt

Selskabet har indgået aftale med HSB Bostad om salg af 75 % af ”Pampas”-projektet, der består af en kontorejendom på ca. 25.000 m² og et kommende boligbyggeri på 80.000 m².
HSB Bostad er én af de stærkeste aktører inden for boligudvikling i Sverige, og planen er, at de to selskaber sammen skal forestå den videre udvikling af ”Pampas”.

Sjælsø oplyser, at handlen sker til en pris, der væsentligt overstiger anskaffelsessummen og den bogførte værdi. Salget frigør samtidig mere end 100 mio. kroner i fri likviditet til Sjælsø:

- Med ”Pampas”-projektet har Sjælsø vist, at vi også på det svenske boligmarked kan blive en betydelig aktør og deltage i udviklingen af byområder. Sjælsø vil også fremover fokusere på udvikling af nye boligprojekter i Sverige i eget regi og sammen med partnere, siger adm. direktør Flemming Joseph Jensen.

Han oplyser, at resultatforventningerne til 2010 fastholdes uændret på et underskud i niveauet 200-300 mio. kroner før skat.

Om Pampas
Sjælsø erhvervede i 2008 kontorejendommen på ca. 25.000 m² ved Pampas Marina i Solna Kommune i Stockholm.

Udover selve kontorbygningen omfatter ejendommen et større grundareal, der efter projektudvikling forventes at give mulighed for nyt boligbyggeri på op til 80.000 m².

Projektet er attraktivt beliggende tæt på det centrale Stockholm med udsigt over Pampas Marina og Ulvsundasjön, samt med nem adgang til såvel Tunnelbanen som det overordnede vejnet. En ny lokalplan for området forventes at foreligge i 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095