23948sdkhjf

Ishøj-firma får totalentreprise på Københavns nye jobcenter

I starten af 2019 samler Københavns Kommune fem jobcentre under ét, når næsten 1.000 medarbejdere rykker ind i de tidligere Lundbeck-kontorer på Ottiliavej i Valby.

Byggefirmaet Bgb A/S med afdelinger i Ishøj og Skive er valgt som totalentreprenør og tager hul på ombygningen i denne måned sammen med PLH Arkitekter og Midtconsult.

- Vi er godt i gang med en lignende totalrenovering af en eksisterende kontorejendom for Nordea Ejendomme på Lautrupvang i Ballerup – et projekt som er noget mindre end dette projekt, men som ellers minder meget om det. Renoveringen af Lundbecks gamle kontorbygninger passer godt ind i vores koncept, siger projektchef og partner Jeppe Mulvad fra Bgb i en pressemeddelelse.

De to gamle kontorbygninger har et samlet areal på 33.000 kvadratmeter og skal i løbet af det næste års tid ombygges til et levende hus med blandt andet bibliotek, mødelokaler, storrumskontorer, samtalerum, kantine og produktionskøkken.

Renoveringen omfatter en udskiftning af alle indvendige installationer, ny indretning over alt samt fornyelse af facader og vinduer.

Bygherrer på projektet er Ottilia Project P/S.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093