23948sdkhjf

Universitet vil bygge 20.000 m²

Aalborg Universitet indbyder interesserede aktører til teknisk dialog. Den foreløbige tidsplan sigter mod byggestart omkring årsskiftet 2012/13.
På Aalborg Universitet (AAU) ønsker man at samle sine aktiviteter på færre adresser.

Størstedelen af faciliteterne skal fortsat være samlet omkring det eksisterende campus i Aalborg Øst, men herudover ønsker universitetet at opføre et nyt campus i den indre by.

Det afslører direktør Peter Plenge i et interview med Nordjyske Medier. Her understreger han samtidig, at man endnu ikke har lagt sig fast på en placering:

- Vi har ikke defineret den indre by. Det afhænger af interesserede aktører. Men vi vil fortsat bruge Utzon Centret og Nordkraft, ligesom vi får lokaler i Musikkens Hus, så det må gerne være i rimelig transportafstand af dem, siger Peter Plenge.

Håber på 3-5 entreprenører
Universitetet har netop igangsat en proces, der dels skal afklare placeringen og dels finde frem til, hvem der skal stå for at bygge det nye campus.

Planen er, at AAU skal leje sig ind i bygningerne, og ifølge Peter Plenge kan der både blive tale om ombygning og nybyggeri.

I første omgang har AAU valgt at indbyde interesserede aktører til en teknisk dialog, og Peter Plenge håber, at processen vil resultere i 3-5 projektoplæg:

- Det vil nok først og fremmest være entreprenørfirmaer, der henvender sig, vurderer han.

Målet er at komme i gang med byggeriet omkring årsskiftet 2012/13, mens indvielsen ventes at finde sted i 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093