23948sdkhjf

Terrassehuse skyder op i ny Odense-bydel

Arkitektgruppen fejrede rejsegilde og grundstensindmuring på 5.000 kvadratmeter boligbyggeri.

Odense gennemgår i disse år en markant udvikling, og Arkitektgruppen står bag flere af de nye byggerier, der skyder op i landets tredjestørste by.

Tirsdag fejrede den fynske ejendomsudvikler rejsegilde og grundstensindmuring efter gammel tradition på Terrassehusene, der opføres i det nye Thomas B. Thriges Gade-kvarter.

- Opførelsen af Terrassehusene skrider planmæssigt frem, og når det står færdigt, vil vi have skabt en lille oase med masser af fred og ro, men stadig i gåafstand til de mange attraktioner og det dejlige bymiljø, som vi har fået i det centrale Odense, siger administrerende direktør Robin Feddern fra Arkitektgruppen, der glæder sig over at sætte endnu et aftryk på udviklingen af hjembyen.

Arkitektgruppen afsluttede sidste år et nyt byggeri på Klosterbakken og har allerede flere nyheder på vej, blandt andet i Skt. Jørgens Gade, hvor et nyt projekt forventes i salg i starten af det nye år. Det er den spændende udvikling, der sker i Odense i disse år, som har givet Arkitektgruppen mod på at øge tilstedeværelse i hjembyen efter en årrække, hvor fokus primært har været i København.

Terrassehusene er tegnet af Adept og består af 32 ejerboliger samt fire erhvervslokaler. Navnet henviser til husenes store, forskudte terrasser, der er orienteret om et fælles åbent gårdrum. Omkring en femtedel af byggeriets 5.000 kvadratmeter er altaner eller hævede terrasser. Desuden udmærker projektet sig ved, at

Borgmester Peter Rahbæk Juel holdt tale ved grundstensindmuringen og glæder sig over, hvor langt man er nået med udviklingen af det centrale Odense.

- Med byggeriet af Terrassehusene og de mange andre nye projekter på den lukkede Thomas B. Thriges Gade, får vi hele tiden et mere og mere tydeligt billede af, hvordan Odenses nye centrum kommer til at se ud. Et helt nyt kvarter skyder frem og vidner om, at vi i Odense er i stand til at gøre ord til handling, siger borgmesteren.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125