23948sdkhjf

Nyt plejecenter på 7.800 m² i Kolding

Kolding Kommune har netop indledt søgningen efter en totalentreprenør til et stort plejecenter-byggeri med 90 boliger i lavenergiklasse 1.
Centret skal opføres som etagebyggeri med et boligareal på ca. 6.480 m² samt et serviceareal på ca. 1.300 m².

Ifølge kommunens hjemmeside har projektet en anlægspris på 86 mio. kroner ex. moms, og byggearbejdet er planlagt til 27 måneder fra tildeling af kontrakten.

Fokus på velfærdsteknologier
Udover selve byggeriet omfatter udbuddet projektering og etablering af udearealer; herunder haver, stisystemer, pavilloner, p-pladser og adgangsveje:

- Arkitekturen skal signalere private boliger som omkringliggende boligbyggeri. Plejecentrets opbygning og indretning skal være egnet for beboere med demens. Haven skal være sansestimulerende og indrettet, så den er egnet for beboere med demens, oplyser kommunen i forbindelse med udbuddet.

Det betones endvidere, at byggeriet skal opføres i lavenergiklasse 1. Samtidig skal der indarbejdes mulighed for anvendelse af velfærdsteknologier.

Fem aktører prækvalificeres
Kolding Kommune oplyser, at totalentreprise-konkurrencen vil få deltagelse af fem aktører, og den endelige entreprenør vil bl.a. blive valgt på baggrund af referencer fra tilsvarende opgaver.

Der ydes vederlag på 100.000 kroner ex. moms for udarbejdelse af konditionsmæssigt tilbud – dog ikke til vinderen.

Fristen for at komme i betragtning til projektet er den 6. januar 2011. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063