23948sdkhjf

Nyt samarbejde styrker integration mellem prisdata og CAD

NTI CADcenter, Byggecentrum og CodeGroup har netop indgået en aftale, der skal spare mange arbejdstimer og menneskelige fejl.
Danmarks største forhandler af CAD-værktøjer har sammen med parterne bag V&S Prisdata og Sigma nu underskrevet en officiel samarbejdsaftale, der for alvor skal knytte de tre ekspertiseområder CAD, prisdata og kalkulation tæt sammen.

Via anvendelse af CAD sammen med ajourførte, troværdige prisdata er det målet at imødekomme branchens stigende krav til digitale arbejdsmetoder. Samtidigt opnås både større effektivisering, bedre sikkerhed og højere kvalitet:

- Hos NTI CADcenter arbejder vi hele tiden på at levere stadig mere optimale løsninger, som kan optimere byggebranchens anvendelse af IT-løsninger. Samarbejdet med Byggecentrum og CodeGroup styrker disse bestræbelser markant, siger Jesper Kalko, adm. direktør NTI CADcenter.

Skubber til den digitale udvikling
Hos Byggecentrum, der står for levering af prisdata, går man ind til det kommende samarbejde med store forventninger:

- Vi er tre parter, der supplerer hinanden rigtig godt. På hvert vores område. Med integrationen til de to andre ’ben’ – BIM/CAD og kalkulationsværktøjet – skubber vi i fællesskab lidt på udviklingen i forhold til udbredelsen af digitale arbejdsmetoder, siger direktør Jan Røgind Jørgensen.

Fakta
NTI CADcenter er Skandinaviens største leverandør af it-løsninger til byggebranchen og har afdelinger i Danmark, Norge og Sverige. I Danmark dækkes alle regioner via afdelinger i Værløse, Ringsted, Vejle, Århus og Aalborg.

Byggecentrum udvikler og forhandler data og it-værktøjer til byggebranchen inden for disciplinerne budgettering, kalkulation, beskrivelser og projektstyring. Derudover udbyder virksomheden byggefaglige kurser, bøger, opslagsværker og driver to permanente byggeudstillinger samt et konferencehotel i Middelfart.

Både Byggecentrum og NTI CADcenter forhandler kalkulationsprogrammet Sigma.

CodeGroup A/S står bag Sigma, der på mindre end ti år er blevet markedsledende inden for software-løsninger til kalkulation. CodeGroup ser det som sin væsentligste opgave at udvikle it, der fremmer og forbedrer arbejdet med kalkulationsopgaver i byggebranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125