23948sdkhjf

Wincover styrker sin ledelse og lander vigtig ordre

Med virkning fra den 1. november 2017 er Nikolaj Bjerngaard indtrådt som bestyrelsesmedlem i Wincover A/S, der står bag et patenteret, slagfast modul til beskyttelse af vinduer på byggepladser.

Hidtil største ordre er i hus

Wincover skal levere beskyttelsesmoduler til et boligprojekt på Sundmolen i København, som Casa opfører i totalentreprise for CC Copenhagen Residential.

Over 500 døre og vinduer skal udstyres med Wincover-moduler, og det er virksomhedens hidtil største ordre, oplyser Søren Kristensen.

Wincover har produktion i Københavns Nordhavn, hvorfra virksomheden tidligere i år har leveret moduler til boligbyggerier i Rødovre, Ørestad og  Roskilde.

Nikolaj Bjerngaard har senest arbejdet med salg og udvikling i Aalborg Portland-gruppen gennem en årrække og har desuden ansættelser hos Rockwool, E. Pihl & Søn og Elindco på cv’et. Foruden pladsen i bestyrelsen er han midlertidigt indtrådt som direktør for selskabet.

- Med Nikolajs indtræden i Wincover har vi fået en stærk person med den erfaring og de kompetencer, der skal til for at indfri den vækststrategi, vi har, siger medstifter Søren Kristensen, som til daglig er administrerende direktør i Raunstrup.

Han tilføjer, at Nikolaj Bjerngaard i første omgang skal fokusere på det danske marked, men at han, med sin erfaring, bliver en vigtig ressource, når Wincover skal introduceres internationalt. Selskabets produkt er indtil videre patenteret i syv lande.

Wincover har siden stiftelsen i marts 2016 haft Claus Vilsen i spidsen i en rolle som forretningsudvikler. Med Nikolaj Bjerngaard som ny direktør vil han fremover i højere grad rette sit fokus mod produktudvikling og salg.

Søren Kristensen forventer at kunne præsentere en permanent løsning på direktørposten hos Wincover i løbet af cirka et halvt år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141