23948sdkhjf

Raunstrup skal udvide uddannelsescenter i Skanderborg

Sammen med KPF Arkitekter og Orbicon har Århus-entreprenøren vundet totalentreprisen på en 2.100 m² udbygning af Skanderborg-Odder Center for Uddannelse.
Uddannelsescentret ligger på Højvangens Torv i Skanderborg, og den 2.100 m² store udbygning løber op i 19,3 mio. kroner.

Projektet omfatter otte nye klasselokaler, et værksted til billedkunst samt administration, studievejledning og en ny hovedindgang.

Et mangfoldigt og fleksibelt studiemiljø
Vinderforslaget blev udpeget som det økonomisk mest fordelagtige blandt fem konkurrerende bidrag. Ifølge KPF Arkitekter skyldes det først og fremmest en optimal vægtning af arealer, funktioner og arkitektur.

I dommerbetænkningen lyder det bl.a., at hovedindgang og foyer skaber ”et smukt og sammenhængende indre forløb med skolens øvrige fælles faciliteter”, mens undervisningsafsnittene rummer ”et mangfoldigt og fleksibelt studiemiljø på etagerne”.

Forberedt til yderligere udvidelse
Den vinkelformede bygningsdel opføres med røde teglsten i stil med centrets eksisterende bygninger. Der vil endvidere blive monteret galvaniserede plader på undervisningsfløjens nordfacade og på administrationsbygningen.

Åbenhed og transparens er de overordnede temaer for undervisningsområdet, hvor lokalerne er forsynet med interne glaspartier mod fællesområder og gangzoner.

Afsnittet er desuden forberedt til en udvidelse med yderligere to etager, idet skolen forventer forøget kapacitetsbehov inden for en overskuelig periode.

Projektet er startet op, og den nye bygning ventes klar til indvielse i august måned 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11