23948sdkhjf

Nye boliger på vej i Carlsberg Byen

Theodora Hus med 59 boliger skal stå færdigt i 2019. BNS er valgt som entreprenør.

Centralt i Carlsberg Byen, ved Bryggernes Plads og med de ikoniske carlsberg-elefanter som nærmeste nabo, vil det næste projekt med boliger, erhverv og p-kælder snart skyde op på den gamle bryggerigrund i Valby.

Arkitektfirmaet Adept har tegnet projektet i samarbejde med Werk og Norconsult, mens B. Nygaard Sørensen A/S skal stå for opførelsen med opstart i december. Herlev-entreprenøren er i forvejen aktiv i Carlsberg Byen med erhvervsprojektet Christen Hus.

Theodora Hus består af 58 boliger fra 57 til 183 kvadratmeter. For nylig åbnede salget, og i løbet af den første dag blev 40 af byggeriets 58 lejligheder reserveret, oplyser administrerende direktør i Carlsberg Byen, Jens Nyhus.

Theodora Hus er et karrébyggeri, bestående af tre længer nybyggeri, der bygges sammen med den fredede gærbygning på nabogrunden og skaber et fælles grønt gårdmiljø. De fleste lejligheder får altaner, og syv af dem får tagterrasse. De fem største boliger i ejendommen vil sprede sig over to etager med et opholdsrum i dobbelt højde, rå betonvægge og hvide ståltrapper.

Projektet omfatter yderligere en etape 2, hvor den fredede gærbygning efter planen skal ombygges og udvides med en ny tagetage og en tilbygning på bagsiden, væk fra Bryggernes Plads.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.125