23948sdkhjf

Hoffmann A/S vinder Arbejdsmiljøpris 2010

Arbejdsmiljørådet har tildelt Hoffmann A/S årets arbejdsmiljøpris i kategorien psykisk arbejdsmiljø, for projektet 'Arbejdsglæde betaler sig'
Dommerkomiteen hæftede sig særligt ved, at Hoffmann har afprøvet og udviklet metoder til forbedring af det psykiske arbejdsmiljø i en branche, hvor netop dette område traditionelt har haft svære vilkår. Resultaterne af indsatsen har et stort udbredelsespotentiale, ikke blot hos Hoffmann, men i bygge- og anlægsbranchen som helhed.

- Det er virkelig flot og velfortjent, at Hoffmann A/S vinder prisen. De har gjort et stort stykke arbejde, som de kan være stolte af. Jeg håber, at andre virksomheder vil lade sig inspirere af Hoffmann A/S's erfaringer, siger Mette Møller Nielsen, arbejdsmiljøchef i Dansk Byggeri.

Gik nye veje og øgede arbejdsglæden
Det prisvindende projekt, 'Arbejdsglæde betaler sig', kendetegnes ved at gå nye veje ved at involvere alle byggeriets parter i forbindelse med sikkerhedsprocedurerne og indført fælles spilleregler for adfærd, gennemført trivselsmålinger og løbende evaluering af overholdelse af de fælles spilleregler. Dermed opnåede entreprenørvirksomheden lavere sygefravær, færre arbejdsulykker og mere arbejdsglæde.

Dermed synliggjorde Hoffmann, at effektivitet og et godt psykisk arbejdsmiljø går hånd i hånd og ikke er hinandens modsætninger.

- Jeg er enorm stolt og rørt over at modtage Arbejdsmiljøprisen. Den betyder meget i denne her branche, at vi får den, siger afdelingschef ved Hoffmann A/S, Palle Priska.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094