23948sdkhjf

MT Højgaard bygger for 3F

Tre fagforeninger og tre organisationer flytter ind, når MT Højgaard A/S næste år afleverer et 4.200 m² stort byggeri til Danmarks største 3F-afdeling.
3F i Aalborg får fuldt hus, når fagforeningen i september 2011 flytter ind i sit nye afdelingskontor på Hadsundvej 184 i Aalborg.

Adressen har hidtil bl.a. huset AaB College, men nu er MT Højgaard gået i gang med at både opføre nye bygninger og renovere noget af det eksisterende.

Projektet omfatter i alt 4.200 m².

God plads og perfekt infrastruktur
I det nye kontorbyggeri får 3F selskab af medarbejderne i den lokale afdeling af Snedker- og Tømrerforbundet, som fra 1. januar bliver en del af 3F.

Samtidig er der indgået udlejningsaftaler med fagforeningen Blik & Rørs Aalborg-afdeling, Falck Health Care og organisationen Forebyg Volden samt med VUC. Sidstnævnte skal bruge undervisningslokaler i forbindelse med et kursussamarbejde med 3F.

Alene 3F flytter ind med over 100 medarbejdere, så der bliver stor aktivitet på stedet i fremtiden, fortæller afdelingsformand Søren Elsberg.

- Vi har valgt placeringen af vores nye afdelingskontor efter at have kigget på 33 andre steder i byen. Vi har længe haft for lidt plads til medarbejderne og manglet konferencefaciliteter samt P-pladser. På Hadsundvej får vi det hele, og infrastrukturen er perfekt med fine tilkørselsforhold og motorvejen i nærheden, siger formanden.

Investerer over 60 mio. kroner
3F har købt stedet for 19 mio. kroner og investerer yderligere mindst 44 mio. kroner i forbindelse med indflytningen.

Pengene går til nedrivning af gamle bygninger, opførelse af nyt samt til renovering af stedets konferencefaciliteter. Det er aftalt, at byggeriet skal stå færdig til september 2011.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.141